vzw Keizer Karel presenteerde vrijdagavond aan de Buulmolen weer een supermooi programma voor zo'n 3.000 fans van Nederlandstalige muziek én oldies.





Als eerste maakte Marina Wally, dochter van Eddy onze welberoemde charmezanger, meteen ambiance met een briljant schuddend kontje (zie foto's),   gevolgd door Get Ready,  de immens populaire Willy Sommers en als afsluiter Yves Segers.

Het werd een avond vol handjeszwaaien en genieten.

Zaterdag jeugd, punk, rockers  en covers
Zaterdag 7 juli ruilt  vzw Keizer Karel de Vlaamse ambiancemuziek in voor punkrockers Vertex, een groep jonge muzikanten uit de streek. Roomservice speelt daarna een thuismatch. De groepsleden komen voor een groot deel uit Olen en omstreken. Voor wie het graag wat ruiger heeft, hebben we dit jaar gezorgd voor een afsluiter van formaat: Koyle. Deze groep rockers met roots in Genk stond dit jaar in de finale van The Clash of the Coverbands Benelux. Op menig motortreffen speelden ze al de pannen van het dak.

Voor de eerste maal speelt er tussen de laatste twee podiumwissels ook een groep in de grote tent. pIE P. Klein neemt hier de honeurs waar. Eind 2011 namen deze jongens uit Heist-op-den-Berg deel aan de halve finale van de Nekkawedstrijd. Je mag je verwachten aan Nederlandstalige nummers met een leuke melodie en teksten met een dubbele bodem.

Foto's Staf Kempenaers / Nnieuws.